תבשיל עוף עם שעועית ירוקה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

תבשיל עוף עם שעועית ירוקה

יש לי אהבה לתבשילים, זה תמיד מזכיר לי את הבית של אמא, ואין על האוכל של אמא, נכון? הכנתי לכם הפעם מתכון ממש קל של תבשיל עוף עם שעועית ירוקה. עכשיו רק נשאר לכם להכין תוספת של אורז או קינואה ויש לכם ארוחה חמה וטעימה.

רכיבים:

3 כרעיים מחולקים
שמן זית
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
1 כף פפריקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
מלח
פלפל
800 גרם שעועית ירוקה (שקית אחת)
1 רסק עגבניות
2 כוסות מים

 

אפן הכנה:

  • מחממים בסיר מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומוסיפים את השום לטיגון קצר.
  • מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מכל הצדדים, עד שהעוף משנה את צבעו.
  • מוסיפים את התבלינים: פפריקה, פפריקה חריפה, מלח, פלפל ומערבבים.
  • מוסיפים את השעועית קפואה ישר מהשקית, סוגרים את המכסה כ 5 דקות עד שהשעועית מתחילה להפשיר.
  • מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים קלות, מוסיפים את המים ושוב מערבבים.
  • מביאים את התבשיל לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור למשך 50 דקות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן