תבשיל פטריות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

תבשיל פטריות טעים מאוד

מי שעוקב אחרי הבלוג יודע שיש לי האהב לפטריות, אז הכנתי תבשיל פטריות טעים מאוד שמכינים בקלות ומהירות. אפשר לשים אותו כתוספת ועל אורז או קינואה.

 

רכיבים:

2 סלסלאות פטריות יער או שמפניון, אפשר שילוב של סוגי פטריות
מלח
פלפל גרוס
שמן לטיגון
בצל גדול חתוך לרצועות
2 שיני שום כתושות
כף וחצי רוטב טריאקי
2 כפיות שמן שומשום
כף רוטב מירין

 

אופן ההכנה:

  • מטגנים בסיר על אש גבוהה בצל עם מעט שמן. לאחר שהבצל התרכך להוסיף שום ולטגן עד להתרככות קלה של הבצל.
  • להוסיף את הפטריות ולטגן כדקה.
  • להוסיף רוטב טריאקי, רוטב מירין, שמן שומשום מלח פלפל גרוס. לערבב טוב.
  • לבשל על אש בינונית עד שהפטריות התרככו- על פי מידת ההתרככות הרצויה.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

2 תגובות

  1. אורה הגב

    מה אפשר לשים במקום מירין??

    • בישולצ'יק הגב

      היי אורה
      המירין ממש לא חובה במתכון הזה, אז את יכולה לוותר עליו

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן