תבשיל קדירה אדום

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

יש את הפעמים האלה שמתחשק להכין תבשיל ממש טעים אבל אין לנו הרבה זמן או כוח. אם זה המצב אז התבשיל קדירה אדומה הוא בדיוק המתכון שאתם מחפשים. תכלס זה דורש ממש כמה דקות של עמידה במטבח ואז זה נכנס לתנור למשך כל הלילה כיאה לתבשיל קדירה מושלם. מראש אני מזהיר אתם עומדים להתעורר בבוקר לניחוחות מטורפים מהמטבח וכל מה שיעניין אתכם זה מתי כבר יגיע הזמן לארוחת צהרים. אני אוהב להגיש את התבשיל קדירה עם אורז בסמטי לבן ונותן לרוטב האדום והמשגע של תבשיל הקדירה לצבוע את הצלחת.

רכיבים:

שמן זית
2 קילו בשר כתף או צלעות חתוך לקוביות
4 בצלים סגולים
6 שיני שום קלופים
4 כפות פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה (לא חובה)
מלח
פלפל
8-12 תפוחי אדמה קלופים (כמה שנכנס בסיר)
מים חמים

 

אופן הכנה:

  • בסיר יצוק שמתאים לתנור מטגנים את הבצל והשום עד שהבצל מזהיב מעט.
  • מוסיפים לסיר את הבשר וסוגרים אותו מכל הכיוונים.
  • מתבלים עם פפריקה מתוקה וחריפה, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את התפוחי אדמה לסיר ומוסיפים מים חמים עד כמה שהסיר מכיל ומביאים לרתיחה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 110 מעלות, מומלץ מאוד לתת לתבשיל להתבשל בתנור כל הלילה. כל כמה שעות יש להוסיף מים חמים לסיר כדי שהתבשיל לא יתייבש כי תפוחי האדמה סופגים את המים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן