שקשוקה קלאסית

שקשוקה קלאסית

שקשוקה הוא מאכל שיש לו כל כך הרבה גרסאות, זוהי הגרסה של שקשוקה קלאסית טעימה מאוד! אתם תמיד יכולים להוסיף לשקשוקה עוד תוספות כמו גבינת עזים או מוצרלה והשקשוקה משודרגת לכם בשניות.

 

רכיבים:

שמן
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום כתושות
5 עגבניות טריות מגורדות
1 גמבה מגורדת בפומפייה
1 רסק עגבניות (100 גרם)
מלח
פלפל
1/2 כפית פפריקה חריפה (אפשר יותר למי שאוהב חריף)
1 כף סוכר
8 ביצים

 

אופן הכנה:

  • מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומוסיפים את השום, להמשך טיגון קל.
  • מוסיפים את העגבניות, הגמבה והרסק למחבת ומערבבים.
  • מוסיפים את התבלינים, מלח, פלפל, פפריקה חריפה, סוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים את הרוטב כ 10-15 דקות ומוסיפים את הביצים למחבת (לא קרובות מידי אחת לשנייה)
  • מביאים לרתיחה נוספת ומבשלים על אש בינונית עד שהביצים מוכנות כמו שאתם אוהבים.

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

2 תגובות

  1. דניאלה הגב

    אחת הטובות ממש טעים

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד