ירקות אפויים בתנור

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
ירקות אפויים בתנור
ירקות אפויים בתנור תוספת מושלמת

ירקות אפויים בתנור היא תוספת מושלמת, היא הולכת טוב כמעט עם כל מנה עיקרית. מה למשל אתם שואלים? ירקות אפויים בתנור טעימים עם חזה עוף בגריל או קציצות אפויות בתנור ואת האמת עם מה לא. אבל הכיף הכי גדול, חוץ מזה שהירקות טעימים מאוד, זה שמכינים אותם ממש בחמש דקות עבודה.

 

רכיבים:

4 תפו"א חתוך לקוביות
2 גזרים
2 קישואים
2 בטטות חתוכות לקוביות
1 גמבה
6 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
1 כף פפריקה
1 כפית אורגנו
מלח
פלפל

 

אופן הכנה:

  • מקלפים וחותכים את תפו"א לשמנה קוביות.
  • מקלפים וחותכים את הגזרים לקוביות גסות.
  • חותכים את הקישואים עם הקליפה לחתיכות גסות.
  • מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות.
  • פורסים את הגמבה ומנקים את הזרעים וחותכים לחתיכות גסות.
  • מקלפים את השום מהקליפה.
  • מניחים את כל הירקות בקערה גדולה.
  • בכוס מערבבים את התבלינים ומוסיפים את שמן זית ומערבבים למרינדה אחידה ושופכים מעל הירקות. מערבבים את הירקות עד שכולם משוחים עם המרינדה.
  • מניחים את הירקות בשכבה אחידה בתבנית עם ניר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים למשך 45 דקות. מדי פעם מערבבים את הירקות ואופים עד שהירקות מתרככים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

3 תגובות

  1. ענתי הגב

    בכל המתכונים של התוספות-מה אפשרי לשים במקום תפוחי אדמה?תודה

    • בישולצ'יק הגב

      היי ענתי אם את לא אוהבת תופ"א את פשוט יכולה להוריד אותו
      אם יש לך שאלה על מתכון ספציפי את מוזמנת לשאול בשמחה

  2. ענתי הגב

    תודה רבה על מהירות התגובה .יום נפלא

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן