ספגטי בולונז קלאסי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הספגטי בולונז הזה הוא קל ומהיר להכנה ובלי יותר מידי תחכומים, ואם לומר את האמת אני מכין אותו בכל פעם שאני לא יודע מה לבשל לילדות. הילדות מצידן ממש שמחות ותמיד רוצות עוד,  הרי איזה ילד לא אוהב ספגטי עם רוטב בולונז. 

רכיבים:

4 כפות שמן זית
2 בצלים
5 שיני שום כתוש
500 גרם בשר טחון
מלח לפי הטעם
1/2 כפית פלפל
2 כפות פפריקה מתוקה
3 חבילות רסק עגבניות
2 כוסות מים
1 חבילת ספגטי או כל פסטה אחרת שרוצים

אופן הכנה:

חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עם שמן זית בתוך סיר גדול, אחרי שהבצל מקבל מעט צבע זהוב מוסיפים את השום הכתוש. מוסיפים את הבשר הטחון לסיר וממשיכים לטגן עוד כחמש דקות. מוסיפים את המלח, פלפל והפפריקה מתוקה, מטגנים קלות ומוסיפים את רסק העגבניות והמים. בוחשים, סוגרים את הסיר ונותנים לזה להתבשל למשך 30 דקות.

את הספגטי מכינים לפי ההוראות המצורפות בחבילה, כי כל סוג של ספגטי או פסטה דורש מספר שונה של דקות הכנה.

מניחים בקערה מנה של ספגטי, יוצקים מעל מעט רוטב בולונז ושהיה בתאבון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

2 תגובות

  1. רונית הגב

    ספגטי בולונז כלום עבודה וטעיםםםם

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן