פסטה ברוטב שמנת פטריות | פסטה ברוטב אלפרדו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פסטה ברוטב שמנת פטריות | פסטה ברוטב אלפרדו

הילדים שלי מאוד אוהבים פסטה, בכל הצורות והגדלים והמתכון הזה של פסטה ברוטב שמנת פטריות מנצח אצלם את המתכון לפיצה ביתית. את האמת אני לא מתעקש כי מכינים את זה ממש בצ'יק וזה יוצא תמיד טעים.

 

רכיבים:

שמן זית
1 בצל קצוץ דק
3-4 שיני שום פרוסות
1 סלסלת פטריות שמפיניון
מלח
פלפל
1/4 כפית אגוז מוסקט
1 מיכל שמנת לבישול 15%
1/2 כוס חלב
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 חבילת פסטה (500 גרם)

 

אופן הכנה:

  • מחממים מעט שמן זית בסיר ומטגנים את הבצל, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד שהבצל מזהיב מעט. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משנות את צבען ומתכווצות.
  • מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט
  • מוסיפים את השמנת והחלב ומביאים לרתיחה, מוסיפים את הגבינה הצהובה ומערבבים.
  • בסיר נפרד מחממים מים ומכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה מהמים.
  • מניחים את הפסטה בצלחת הגשה ומעל יוצקים את הרוטב, מערבבים את הרוטב פטריות עם הפסטה ומגישים.

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

2 תגובות

  1. יהודית הגב

    הנכדות שלי אוהבות את הפסטה אם הרוטב אלפרדו ממש טוב וקל להכין

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן