פריטטה בטטה וגבינת פרמזן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פריטטה בטטה וגבינת פרמזן

פריטטה תמיד נשמע טוב, אבל הילדות שלי קנו את זה טוב יותר כחביתת ירקות. המתכון הזה של פריטטה בטטה וגבינת פרמזן ממש קל להכין ויוצאת תמיד טעים. אז תקראו לזה איך שאת רוצים פריטטה או חביתת ירקות, המתכון הזה של פריטטה בטטה וגבינת פרמזן מתחסל בשניות.

 

רכיבים:

שמן זית
1 בצל חתוך לרצועות דקות
1 בטטה חתוכה לקוביות דקות
1 גמבה חתוכה לרצועות
8 ביצים מעורבבות
מלח
פלפל
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

אופן הכנה:

  • במחבת מטגנים עם שמן זית את הבצל עד שהוא מתרכך מעט ומוסיפים את קוביות הבטטה ומטגנים יחד.
  • שהבטטה מתרככת מעט מוסיפים את הגמבה להמשך טיגון.
  • בקערה מערבבים את הביצים יחד עם מלח, פלפל וגבינת פרמזן ויוצקים מעל הירקות כך שכל הירקות יהיו מכוסים.
  • מכסים את המחבת ומטגנים על אש נמוכה עד שהתחתית נהיית מעט שחומה.
  • בעזרת צלחת הופכים את הפריטטה בזהירות וממשיכים לטגן עד שהתחתית נהיית שחומה.
  • הופכים חזרה לצלחת ומגישים חם או קר

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

תגובה אחת

  1. עדי הגב

    בישולציק
    הכנתי יצא מעולה הבעיה שאי אפשר להפסיק לאכול את זה!
    תודה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן