קבבוני עוף

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קבבוני עוף

ללא ספק קבב הוא אחד המאכלים הטעימים, המתכון הזה של קבבוני עוף הוא גיוון מושלם. יש הרבה הנוטים לחשוב כי קבב עוף יוצא יבש, אבל במתכון הזה יש סוד קטן ששומר על הרכות והוא, התפו"א. כן, כן זה כל הסוד של קבבוני עוף המשגעים הללו.

 

רכיבים:

1/2 קילו חזה עוף טחון
1 בצל מגורד בפומפייה
1 תפו"א
2 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל
1 כפית ראס אל חנות
1/2 כפית כורכום
1 כפית כמון
1 ביצה
פירורי לחם
פטרוזיליה
כוסברה

 

אופן הכנה:

  • מרככים את תפו"א בסיר עם מים חמים ומועכים אותם לפירה.
  • מניחים בקערה את העוף הטחון ומוסיפים את הפירה תפו"א, ויתר הרכיבים ומערבבים לעיסה חלקה.
  • יוצרים מהתערובת קבבונים בגודל הרצוי ומניחים בצלחת בצד.מחממים מחבת פסים עם מעט שמן ומטגנים את הקבבונים למשך כשתי דקות והופכים לטיגון הצד השני למשך 3-4 דקות נוספות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

13 תגובות

  1. אירנה הגב

    תודה, נראה טוב, ותודה

  2. בתי הגב

    נראה מגרה וטעים ,אפשר לוותר על תפוח האדמה?

  3. רויטל גולן הגב

    מעולה, טעים ודיאטתי

  4. לובה הגב

    לא כל כך הבנתי לגבי תפו"א… צריך לבשל אותו ולעשות פירה או פשוט מספיק להניח במים חמים שיתרכך? תודה

  5. זהבי הגב

    לא מצויין כמה פירורי לחם….

    • בישולצ'יק הגב

      היי
      פירורי לחם שמים לפי העין ותחושה, אבל בגדול זה משהו כמו 1/4 כוס

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן