ללא ספק קבב הוא אחד המאכלים הטעימים, המתכון הזה של קבבוני עוף הוא גיוון מושלם. יש הרבה הנוטים לחשוב כי קבב עוף יוצא יבש, אבל במתכון הזה יש סוד קטן ששומר על הרכות והוא, התפו"א. כן, כן זה כל הסוד של קבבוני עוף המשגעים הללו.
רכיבים:
1/2 קילו חזה עוף טחון
1 בצל מגורד בפומפייה
1 תפו"א
2 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל
1 כפית ראס אל חנות
1/2 כפית כורכום
1 כפית כמון
1 ביצה
פירורי לחם
פטרוזיליה
כוסברה
אופן הכנה:
- מרככים את תפו"א בסיר עם מים חמים ומועכים אותם לפירה.
- מניחים בקערה את העוף הטחון ומוסיפים את הפירה תפו"א, ויתר הרכיבים ומערבבים לעיסה חלקה.
- יוצרים מהתערובת קבבונים בגודל הרצוי ומניחים בצלחת בצד.מחממים מחבת פסים עם מעט שמן ומטגנים את הקבבונים למשך כשתי דקות והופכים לטיגון הצד השני למשך 3-4 דקות נוספות.
תודה, נראה טוב, ותודה
תודה רבה אירנה
נראה מגרה וטעים ,אפשר לוותר על תפוח האדמה?
היי בתי בתי את יכולה, אבל הוא שומר על העסיסיות של הקבבונים
הבנתי ,תודה לך,אנסה את המתכון בכיף
אשמח אם תשתפי איך יצא לך 🙂
בכיף 🙂
מעולה, טעים ודיאטתי
תודה רבה רויטל כיף לשמוע
לא כל כך הבנתי לגבי תפו"א… צריך לבשל אותו ולעשות פירה או פשוט מספיק להניח במים חמים שיתרכך? תודה
היי לובה
יש להכין את התפו"א כמו פירה
לא מצויין כמה פירורי לחם….
היי
פירורי לחם שמים לפי העין ותחושה, אבל בגדול זה משהו כמו 1/4 כוס