תבשיל ירקות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

תבשיל ירקות

תבשיל ירקות ממש טעים, שלא לוקח יותר מחמש דקות להכין, מצוין כתוספת לכל ארוחה עם שניצלים, חזה עוף, לצד אורז או קינואה.

רכיבים:

שמן זית
1 בצל חתוך לרצועות
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים
2 גזרים מקולפים וחתוכים
1 גמבה חתוכה לרצועות
מלח
פלפל
1 כף פפריקה
1 כוס מים חמים

 

אופן הכנה:

  • בסיר גדול מחממים שמן זית ומטגנים מעט את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב מעט.
  • מוסיפים את הגזר ומטגנים למשך שתי דקות ומוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עוד שתי דקות.
  • מוסיפים את הקישוא והגמבה ומטגנים למשך שתי דקות נוספות.
  • מתבלים במלח, פלפל ופפריקה, בוחשים היטב ומטגנים לעוד כשלוש דקות.
  • מוסיפים את המים החמים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה סגור כ 45 דקות, את שהירקות מתרככים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן