תבשיל ירקות

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

תבשיל ירקות

תבשיל ירקות ממש טעים, שלא לוקח יותר מחמש דקות להכין, מצוין כתוספת לכל ארוחה עם שניצלים, חזה עוף, לצד אורז או קינואה.

רכיבים:

שמן זית
1 בצל חתוך לרצועות
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים
2 גזרים מקולפים וחתוכים
1 גמבה חתוכה לרצועות
מלח
פלפל
1 כף פפריקה
1 כוס מים חמים

 

אופן הכנה:

  • בסיר גדול מחממים שמן זית ומטגנים מעט את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב מעט.
  • מוסיפים את הגזר ומטגנים למשך שתי דקות ומוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עוד שתי דקות.
  • מוסיפים את הקישוא והגמבה ומטגנים למשך שתי דקות נוספות.
  • מתבלים במלח, פלפל ופפריקה, בוחשים היטב ומטגנים לעוד כשלוש דקות.
  • מוסיפים את המים החמים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה סגור כ 45 דקות, את שהירקות מתרככים.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן