תפוחי אדמה בתנור

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור תמיד הולכים טוב בכל ארוחה, בארוחה קלילה של אמצע השבוע או ארוחת שישי, הם תמיד מתחסלים ומהר. אפשר להכין תפוחי אדמה בתנור כתוספת לעוף בגריל.

 

רכיבים:

6-8 תפוחי אדמה
שמן זית
2 שיני שום קצוצות דק
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית טנדורי
מלח
פלפל

אופן הכנה:

  • מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה ומניחים בתבנית.
  • מערבבים את התבלינים עם שמן הזית ושופכים מעל תפוחי האדמה ומורחים אותם טוב בתבלינים.
  • מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים 45 דקות, עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים מבפנים. כל 15 דקות מערבבים את תפוחי האדמה.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן