תפוחי אדמה בתנור תמיד הולכים טוב בכל ארוחה, בארוחה קלילה של אמצע השבוע או ארוחת שישי, הם תמיד מתחסלים ומהר. אפשר להכין תפוחי אדמה בתנור כתוספת לעוף בגריל.
רכיבים:
6-8 תפוחי אדמה
שמן זית
2 שיני שום קצוצות דק
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית טנדורי
מלח
פלפל
אופן הכנה:
- מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה ומניחים בתבנית.
- מערבבים את התבלינים עם שמן הזית ושופכים מעל תפוחי האדמה ומורחים אותם טוב בתבלינים.
- מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים 45 דקות, עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים מבפנים. כל 15 דקות מערבבים את תפוחי האדמה.