צ'יפס בתנור

צ'יפס בתנור

מי לא אוהב צ'יפס? טוב כנראה שאין אדם כזה. מכיוון שצ'יפס מטוגן זה לא הדבר הכי בריא, אז הכנתי צ'יפס בתנור, אפוי עם מעט שמן זית ויוצא צ'יפס קריספי מבחוץ ונימוח מבפנים. עכשיו אפשר לפנק את הילדים עם צ'יפס ללא רגשות אשם.

רכיבים:

6 תפוחי אדמה
1/4 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה
מלח
פלפל

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום של 220 מעלות
  • חותכים את תפוחי האדמה לרצועות ומניחים בקערה עם מים חמים למשך 30 דקות.
  • מיבשים טוב את תפוחי האדמה בעזרת מגבת או נייר סופג.
  • מערבבים את תפוחי האדמה עם שמן זית ופפריקה, מלח ופלפל ומעבירים לתבנית עם נייר אפיה.
  • אופים בתנור למשך 30 דקות, מדי פעם יש לערבב את תפוחי האדמה, כך שיאפו מכל הכיוונים. מוציאים כשתפוחי האדמה הופכים להיות זהובים ושרופים.

 

בישולצ'יק אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה  🙂 

 

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

18 תגובות

  1. מזי הגב

    תודה על המתכון נישמע מעולה שווה לנסות

  2. נורית הגב

    יצא פשוט נהדר וטעים, הילדים טרפו את הצ'יפס בלי לחשוב פעמים

  3. אפי הגב

    היי.על כמה מעלות לאפות את הצ'יפס?

  4. אפי הגב

    ראיתי. סליחה.

  5. יוסי מזרחי הגב

    האתר שלך כל כך נחמד ומקורי חבל שאתה מפציץ אותו בפרסומות כל שורה שנייה.
    לא בטוח שאתה מרוויח ככה יותר.

  6. אלקו הגב

    כמה זמן לאפות בערך?
    כל כמה זמן לערבב את הצ'פסים?

    • בישולצ'יק הגב

      היי אתה אופה אותם כמו שכתוב למשך 30 דקות
      ויש לערבב כל 10 דקות

  7. יצחק נעמד הגב

    אני תמיד אופה ציפס בתנור. כדגאי מאוד להמליח את הציפס ולשפוך מים רותחים על הציפס. להשהות מעט ולסנן. לייבש מעט. לעטוף במגבת ולהכניס למיקרוגל. לחמם בכוצמה חזקה כ 15 דקות ולערבב מידי 5 דקות. אח"כ להעביר לצבנית אפיה עם התבלינים ולאפות כרגיל להשחמה.

  8. יהודה הגב

    לבישולצ"יק תודה על המתכון יצא מעולה

  9. יעל הגב

    שלום לך, אולי תפתרו לי סוף סוף את הסוגייה מתי משתמשים בגריל מתי באפייה תמיד אומרים לחמם את התנור אבל מה לעשות שבתנור יש כמה תוכניות ולא אחת

  10. זהר הגב

    היי, אשמח להסבר- מה נותנת ההשרייה במים חמים לפני האפייה? תודה!

  11. מאיר הגב

    היי, חייבים לשים את הציפס במים חמים לפני זה ?
    אפשר לאפות בלי ?
    אשמח לתשובה

    • בישולצ'יק הגב

      היי
      לא חייבים אבל זה מקפיץ את הציפס בכמה רמות וגורם לו להיות קריספי מבחוץ ורך מבפנים

  12. עד יומו האחרון,אמר לי סבי,,אל תחשבי ואל תחשבי מה האחר מרוויח.. תחשבי מה את מרוויחה!!! הגב

    בישולצ'יק שלנו,במשך שנים שאני פה,תמיד עונה,תמיד מתייחס,משקיע כאילו הבלוג ביומו הראשון גם היום ונותן תחושה של בית ומשפחתיות על אף שאנו כלל לא מכירים! אני פה ותמיד חוזרת לכאן ,לא רק בגלל שהוא נותן מתכון טוב..אלא בעיקר בגלל האנרגיות הטובות והחיוביות שהוא מצליח כה בטבעיות לתת ! ונחזור לעצת הזהב של סבי האהוב והחכם…אני רואה מה אני ואנחנו הרווחנו! אז יוסי..אתה לא רואה? נפל לך כמה דברים! תיזהר !תיזהר! אתה דורך על זה! "נפל" לך הפרגון ,המילה הטובה והמילה תודה…ואגב סבי היה בן 101 וחצי צלול לגמרי במותו,אין לי ספק שהוא ידע דבר או שניים…

    • בישולצ'יק הגב

      היי יקירה
      תודה רבה על הפירגון, מאוד משמח לדעת שבישולצ'יק הוא בלוג שנעים לחזור אליו.
      לגבי סבך נשמע שהוא היה אדם כחם מאוד

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד