פתיתים צהובים עם אפונה ותירס

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

פתיתים צהובים עם אפונה ותירס

 

פתיתים צהובים עם אפונה ותירס היא תוספת קלה שהילדות שלי ממש אוהבות, היא צבעונית, כיפית וגיוון למתכון פתיתים הקלאסי.

רכיבים:

שמן זית
1 בצל קצוץ דק
1 כוס אפונה
1 כוס תירס
2 כוסות פתיתים
1/2 כפית כורכום
מלח
פלפל
1 כף אבקת מרק
3 כוסות מים

אופן הכנה:

  • בסיר מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט, מוסיפים את האפונה והתירס וממשיכים לטגן לעוד 4-5 דקות.
  • מוסיפים את הפתיתים, כורכום, מלח, פלפל, אבקת מרק ומטגנים לעוד 2-3 דקות.
  • מוסיפים את המים ומבשלים עם מכסה מעט פתוח. יש לערבב מידי פעם עד שמתאדים המים.
  • מכבים את האש וסוגרים את מכסה הסיר, ממתינים חמש דקות וזה מוכן.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן