פתיתים צהובים עם אפונה ותירס

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פתיתים צהובים עם אפונה ותירס

 

פתיתים צהובים עם אפונה ותירס היא תוספת קלה שהילדות שלי ממש אוהבות, היא צבעונית, כיפית וגיוון למתכון פתיתים הקלאסי.

רכיבים:

שמן זית
1 בצל קצוץ דק
1 כוס אפונה
1 כוס תירס
2 כוסות פתיתים
1/2 כפית כורכום
מלח
פלפל
1 כף אבקת מרק
3 כוסות מים

אופן הכנה:

  • בסיר מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט, מוסיפים את האפונה והתירס וממשיכים לטגן לעוד 4-5 דקות.
  • מוסיפים את הפתיתים, כורכום, מלח, פלפל, אבקת מרק ומטגנים לעוד 2-3 דקות.
  • מוסיפים את המים ומבשלים עם מכסה מעט פתוח. יש לערבב מידי פעם עד שמתאדים המים.
  • מכבים את האש וסוגרים את מכסה הסיר, ממתינים חמש דקות וזה מוכן.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן