תבשיל אפונה וגזר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

תבשיל אפונה וגזר

אין כמו התוספות האלו שלוקח חמש דקות להכין והן יוצאות סופר טעימות ולא רק זה הן תמיד מזכירות טעם של בית. תבשיל אפונה וגזר הוא בדיוק התוספת הזו, מכינים אותה בצ'יק והיא משתלבת עם כל כך הרבה דברים כמו אורז, קינואה, ביחד עם עוף בגריל או קציצות.

 

רכיבים:

2 כפות שמן לטיגון
1 בצל קצוץ דק
1 שקית של אפונה עם גזר (800 גרם)
1 כף פפריקה
מלח
פלפל
1 רסק עגבניות קטן
1/2 1 כוסות מים
אופן הכנה:

  • מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט.
  • מוסיפים את השקית של האפונה וגזר ומטגנים עד שהאפונה והגזר מפשירים.
  • מוסיפים את הפפריקה, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כ 25 דקות, עד שהאפונה והגזר רכים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

4 תגובות

  1. עינת הגב

    היי

    אם אשים עגבניות רגילות או עגבניות שרי תמר במקום הרסק זה יפגע בטעם לדעתך?

    ומה לגבי גזר טרי עם אפונה קפואה במקום גזר מהשקית?

    יש טעם?

    תודה.

    • בישולצ'יק הגב

      היי אין בעיה לעשות שינוים כמו שהצעת, בטוח שזה יצא טעים 🙂

  2. ציפי ק. הגב

    המתכונים נראים כל כך פשוטים להכנה . עושה לי חשק להכין. תודה רבה.

    מקווה לעשות כן.

    • בישולצ'יק הגב

      היי ציפי
      תודה רבה על הפירגון
      אשמח לדעת מה הכנת ואיך יצא 🙂

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן